Eksklusivt styreforum som styrker ditt nettverk

Vårt styreforum er for deg som ønsker å styrke og utvide ditt nettverk, samtidig som du holder deg faglig oppdatert på nye analyser og trender innenfor styrearbeidet.

26 september 2024

Neste arrangement

Cyber security 
Clarion Hotel The Hub, Oslo

I samarbeid med

logos

Få informasjon om forum

Motta utdanningsmateriale over epost  Få tilgang til eksklusivt styreforum

  I samarbeid med Columbia Business School, Danske Bank, Alumni og en rekke av Norges ledende eksperter, tar Board Forum deg gjennom relevante og faglige emner som holder deg oppdatert på de nyeste trendene innen styrearbeid. Vi setter søkelys på høy faglig kvalitet, verdiskaping og møte med likesinnede sparringspartnere.

  • 4 forum-møter årlig
  • 4 live online-masterclasses fra Columbia Business School
  • Skape relasjoner i styrearbeid
  • Fortsette din faglige utvikling
  • Få sparring om styrearbeid
  • Få inspirasjon og innsikt
  • Tilgang til styrekretse
  • Øk mulighetene for styreverv

  26 september 2024

  Neste arrangement

  Cyber security
  Clarion Hotel The Hub, Oslo

  Cyber security

  Sikre din bedrift mot cybertrusler! Hackerangrep har vokst frem som en av de største truslene mot bedrifter over hele verden, og cybersikkerhet er blitt et viktig og prioritert tema på styremøter. Sammen med ledende eksperter, tar vi opp strategiske bekymringer og ser på hvordan du kan beskytte sensitiv informasjon, opprettholde tillit og gjøre organisasjonen mer motstandsdyktig mot et stadig skiftende trusselbilde.

  Masterclasses med ledende professorer

  4 årlige masterclasses med professorer fra Columbia Business School.

  nyetrends

  Nye trender og tendenser

  senesteviden

  Siste kunnskap om styrearbeid

  internationalt

  Internasjonalt perspektiv

  verdensbedste

  Verdens beste handelshøyskole

  Når du som medlem har deltatt på 6 masterclasses fra Columbia Business School, vil du motta et fullføringsbevis for å dokumentere din kontinuerlige etterutdanning som styremedlem. De 6 masterclassene må fullføres innen en periode på maksimalt 4 år.

  Nyeste kunnskap live fra Columbia Business School

  Som toppleder eller styremedlem er det avgjørende å ha tilgang til oppdatert kunnskap, og i en verden med høy globalisering er et internasjonalt perspektiv viktigere enn noen gang.

  Under direktesendinger fra New York City vil en rekke ledende professorer fra Columbia Business School undervise i intensive masterclasses om aktuelle temaer innenfor styrearbeid og toppledelse.

  Vi gir deg muligheten til å være i forkant av utviklingen og bli inspirert innenfor aktuelle temaer som kan bidra til å øke verdien av ditt styrearbeid.

  Alle masterclasses vil bli gjennomført i et tidsbesparende format kl. 15.00-17.00 på hverdager.

  Alexander Haneng

  Direktør for Innovative Partnerskap, Posten Norge AS

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Styrekurset fra Board Company passet meg perfekt. Fikk et dypdykk i styrearbeid fra dyktige forelesere og gode råd med på veien fra kjente næringslivsledere som selv sitter i styrer. Alt konsentrert ned på bare tre lærerike dager. Anbefales!”

  Charlotte Levert

  VP, Ericsson

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Jeg satte virkelig pris på kombinasjonen av teori og praksis under tredje dags simuleringsspill. Programmet er også en god anledning til å nettverke med mange dyktige ledere. Anbefaler på det sterkeste!

  Margaretha Slåtto

  Leder Compliance, ODIN Forvaltning

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Kurset er verdifullt for alle som er involvert i rapporteringsprosesser til styret. Det byr på en grundig kombinasjon av teori og engasjerende forelesere, som deler praktiske eksempler. Det var en svært lærerik opplevelse!”

  Klaus Rytz

  Styreleder & Partner, KPMG

  ADVANCED BOARD PROGRAM

  “En unik mulighet til å lære fra verdenskjente professorer fra Columbia Business School og amerikanske næringslivsprofiler. Et program jeg varmt kan anbefale til erfarne styremedlemmer”

  icon
  BOARD FORUM

  Få tilgang til et eksklusivt styreforum

  Board Forum er for deg som ønsker å optimalisere nettverket ditt innenfor styrekretser.

  Bestill informasjonspakke
  26 september 2024

  Cyber security

  Sikre din bedrift mot cybertrusler! Hackerangrep har vokst frem som en av de største truslene mot bedrifter over hele verden, og cybersikkerhet er blitt et viktig og prioritert tema på styremøter. Sammen med ledende eksperter, tar vi opp strategiske bekymringer og ser på hvordan du kan beskytte sensitiv informasjon, opprettholde tillit og gjøre organisasjonen mer motstandsdyktig mot et stadig skiftende trusselbilde.

  Clarion Hotel The Hub, Oslo

  7 oktober 2024

  The biggest dilemma in the board room

  Shivaram Rajgopal
  Professor of Accounting and Auditing; Accounting Division Chair, Columbia Business School

  Shiva Rajgopal is the Kester and Byrnes Professor of Accounting and Auditing at Columbia Business School. He has also been a faculty member at the Duke University, Emory University and the University of Washington. Professor Rajgopal’s research interests span financial reporting, earnings quality, fraud, executive compensation and corporate culture.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior
  5 november 2024

  Styrets økonomiske kompass for 2025

  I takt med den økonomiske utviklingen som stadig endrer seg fra måned til måned, både nasjonalt og globalt, blir det kontinuerlig stilt nye krav til styrets evne til å holde seg oppdatert. Virksomheters evne til å handle etisk og ansvarsfullt for å møte samfunnets forventninger, øker også. Sammen med Danske Bank vil vi se på de økonomiske trendene som ligger foran oss, samt hvordan nye regler for ESG og den økonomiske utviklingen vil påvirke norske selskaper og styrer.

  Danske Bank, Oslo

  Undervisning
  16 desember 2024

  The future of work

  Stephan Meier
  James P. Gorman Professor of Business; Chair of Management Division

  Stephan Meier, Chair of the Management Division at Columbia Business School, is a renowned expert in behavioral strategy, exploring the interplay of psychology and economics in decision-making. With a PhD from the University of Zurich, his work, featured in top journals, has significant implications for public policy and business strategy, gaining recognition in prestigious publications like The Economist and The Wall Street Journal.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior
  28 januar 2025

  Veien til børsnotering

  Nasdaq gir en oversikt over de formelle kravene og reglene som gjelder i forbindelse med en børsnotering. Hva som kreves for å kunne sette sammen det beste styret for oppgaven, tiltrekke seg spennende investorer, samt utforme og formulere en ny governance-struktur for selskapet.

  Clarion Hotel The Hub, Oslo

  3 mars 2025

  Family owned businesses

  Patricia Angus
  Adjunct Professor and Faculty Director of the Enterprising Families Executive Education Program

  Patricia Angus, is the Founder and CEO of Angus Advisory Group LLC as well as an Adjunct Professor, Managing Director of the Global Family Enterprise Program, and Faculty Director of the Enterprising Families Executive Education Program at the Columbia University Graduate School of Business.

  LIVE ONLINE

  Columbia Business School. Exterior

  Mer om Board Forum

  Vi har en ambisjon om å sette sammen et styreforum som gir verdi for våre medlemmer. Med en kombinasjon av aktuelle og relevante temaer, samt uformelle nettverksmuligheter, gir Board Forum deg de beste mulighetene for å støtte styrets arbeid – og bidra til din egen karriere innen styrearbeidet.

  Board Forum tar utgangspunkt i mer enn 11 års erfaring med å hjelpe skandinaviske styremedlemmer og direktører i deres arbeid. Gjennom vår inngående kunnskap om styrearbeidet, vet vi også hvor viktig det er at du har et sterkt nettverk innen styrekretser.

  Hvorfor Board Forum?

  Din kunnskap og kompetanse er avgjørende for ditt bidrag til verdiskapningen i styrene. I samarbeid med en rekke av Norges ledende eksperter, tar vi deg gjennom en reise av relevante og faglige emner, som holder deg oppdatert på de nyeste trendene innenfor styrearbeidet. Vi legger vekt på et høyt faglig nivå og verdiskapning i møtet med likesinnede sparringspartnere.

  Board Forum henvender seg utelukkende til direktører, ledere, eiere og styremedlemmer.

  Vi tilbyr også

  I tillegg til Board Forum, tilbyr vi Board Certificate – en intensiv styreutdannelse i det grunnleggende styrearbeidet til ledere og styremedlemmer, som har ambisjoner om å bli bedre, eller som er klare til å ta fatt på styrearbeid.

  Board Company tilbyr også den internasjonale styreutdannelsen Advanced Board Program. Utdannelsen avholdes på den verdenskjente Columbia Business School i New York og varer i fem intensive dager.