Intensiv 3-dagers
utdanning i styrearbeid

Under Board Certificate får du undervisning av erfarne og profesjonelle styremedlemmer og eksperter. Det praktiske styrearbeidet står i fokus gjennom hele den intensive utdanningen.

I samarbeid med

logos

Få informasjon om utdanningen

Motta utdanningsmateriale over epost
  Få diplom på styrekompetansen din med Board Certificate

  Board Certificate er utviklet i samarbeid med KPMG, SANDS Advokatfirma, Danske Bank samt en rekke erfarne profesjonelle styremedlemmer.

  På de to første utdanningsdagene blir grunnlaget lagt for styrearbeidet ditt. Den tredje dagen blir du testet i vårt unike styresimuleringsspill, The Board Game.

  • Kompetansebevis
  • Inspirasjon fra “best practice”
  • De nyeste trendene innen styrearbeid
  • Konkrete arbeidsverktøy
  • Relevant og oppdatert lovgivning
  • Medlemskap i alumninettverk
  icon
  BOARD CERTIFICATE

  Lær mer om vår styreutdannelse, Board Certificate

  Over 5000 europeiske direktører, ledere og styremedlemmer har allerede deltat på styreutdanningen vår. Utvikle din kompetanse nå med et Board Certificate.

  Bestill informasjonspakke
  Uddannelse

  Margaretha Slåtto

  Leder Compliance, ODIN Forvaltning

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Kurset er verdifullt for alle som er involvert i rapporteringsprosesser til styret. Det byr på en grundig kombinasjon av teori og engasjerende forelesere, som deler praktiske eksempler. Det var en svært lærerik opplevelse!”

  Charlotte Levert

  VP, Ericsson

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Jeg satte virkelig pris på kombinasjonen av teori og praksis under tredje dags simuleringsspill. Programmet er også en god anledning til å nettverke med mange dyktige ledere. Anbefaler på det sterkeste!

  Alexander Haneng

  Direktør for Innovative Partnerskap, Posten Norge AS

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Styrekurset fra Board Company passet meg perfekt. Fikk et dypdykk i styrearbeid fra dyktige forelesere og gode råd med på veien fra kjente næringslivsledere som selv sitter i styrer. Alt konsentrert ned på bare tre lærerike dager. Anbefales!”

  Klaus Rytz

  Styreleder & Partner, KPMG

  ADVANCED BOARD PROGRAM

  “En unik mulighet til å lære fra verdenskjente professorer fra Columbia Business School og amerikanske næringslivsprofiler. Et program jeg varmt kan anbefale til erfarne styremedlemmer”

  Uddannelsens opbygning

  På den første utdanningsdag blir grunnlaget for styrearbeidet ditt lagt. Eksperter fra SANDS Advokatfirma og KPMG retter fokuset mot styrets ansvar og økonomiske rolle. Du får en grundig innføring i styrets plikter, lover og regler samt risikohåndtering, økonomistyring og rapportering.

  Når juss- og økonomidelen er på plass, går vi inn på det verdiskapende styrearbeidet. Ved hjelp av profesjonelle styremedlemmer ser vi på hvordan du skaper verdi i styrearbeidet – i tillegg til å fordype oss økonomi og formaliteter.

  Under utdanningens andre dag retter vi fokus mot de ulike aspekter av styrearbeidet som du før eller senere kommer til å arbeide med.

  Profesjonelle styremedlemmer og ledende eksperter på sine relevante områder underviser i strategiprosessen, start-up finansiering, kjøp og salg av selskap, styrets rolle i kommunikasjon, styrerekruttering og verdivurdering med mer.

  Under den tredje dagen testes deltagerne i The Board Game, et spesialutviklet interaktivt simuleringsspill om profesjonelt styrearbeid. Spillet er lagt opp som en avansert case som byr på en rekke utfordringer designet for å sette deltakernes overblikk på prøve og teste egenskapene som trengs for å håndtere strategiske, kommersielle, juridiske og økonomiske utfordringer og dilemma i arbeidshverdagen.

  Simuleringen gir deg en trygg arena til å risikofritt og konfidensielt bruke de nye verktøyene du har tilegnet deg under de første to dagene av kurset.

  Erfarne og kompetente undervisere.

  Utdannelsen er praktisk rettet og presenteres av noe av landets ledende toppledere og eksperter.

  Jacob Schram

  Over 30 års erfaring fra noen av verdens største selskaper - blant annet Norwegian, McKinsey & Company og Circle K - er Jacob Schram en av landets ledende personer innenfor strategi og selskapsledelse. Han står bl.a. bak boken “The Essence of Business” og ble i 2017 kåret som European Industry Leader av NACS.

  Renate Larsen

  Renate Larsen har mange års erfaring som toppleder og styreleder. Hun har lang fartstid som adm.dir. for både Norges Sjømatsråd og Lerøy Aurora. Hun er styreleder for flere viktige styrer, bl.a. Nord-Norges største virksomhet, Helse Nord. Hun sitter også i styret til Bane Nor og Ocean Food, og har tidligere sittet i styret til NHO Troms og Svalbard, og Norges Håndballforbund.

  Caterina Håland Gaeta

  SANDS Advokatfirma
  Caterina Håland Gaeta er partner og advokat hos SANDS Advokatfirma med møterett for Høyesterett. Hun har spisskompetanse innenfor tvistesaker, og har flere års erfaring med større kompliserte rettstvister, særlig saker om styreansvar, erstatnings- og kontraktsansvar, herunder styre og produktansvar.
  Kari Holm Hejna

  Kari Holm Hejna

  First House
  Kari er blant landets mest erfarne rådgivere innenfor finansiell kommunikasjon. Hun bistår også styre og ledelse i små og store virksomheter når viktige hendelser, endringer eller kriser skal kommuniseres og håndteres.
  Kari har variert ledererfaring som spenner fra CFO-funksjonen i børsnotert virksomhet til daglig ledelse av salgs- og rådgivningsvirksomheter.
  Hun har lang erfaring fra styrearbeid i ulike selskap og har vært styreleder i First House siden 2017.
  Lars Skogheim

  Lars Skogheim

  Danske Bank
  Lars Skogheim har over 20 års erfaring fra bank. Han har erfaring med tilrettelegging av finansiering for bedriftskunder i de fleste bransjer, og jobbet med alt fra små familieeide selskaper til større børsnoterte konsern. Lars er leder av Danske Banks analyseteam, Corporate Advisory, som bistår selskaper i gjeldskapasitet og kapitalstrukturvurderinger, samt yter finansiell rådgivning i transaksjoner.

  Thomas Alfheim

  KPMG
  Thomas Alfheim er partner i KPMG og har mer enn 15 års erfaring fra et stort mangfold av klienter - alt fra familieeide selskaper til børsnoterte selskaper. Gjennom dette arbeidet har han opparbeidet seg en omfattende kunnskap fra forskjellige bransjer - eksempelvis industri, eiendom, varehandel, IT og prosjektvirksomheter.

  Kristin Solevåg

  SANDS Advokatfirma
  Kristin Solevåg har spesialkompetanse innen forsikrings- og erstatningsrett, kontraktsrett og prosedyre med klienter i forskjellige bransjer - både større og mindre norske, samt internasjonale selskaper. Kristin har bred erfaring knyttet til profesjonsansvar, rådgivningsansvar, styreansvar og produktansvar blant annet.
  Lisbeth Scheele Rådstoga

  Lisbeth Scheele Rådstoga

  Lisbeth Scheele Rådstoga er lektor ved Universitetet i Sør Norge og underviser i ledelse og endringsprosesser. Hun har stort fokus på å legge tilrette for involverende og aktive læringsprosesser, slik at studentene oppnår dypdelæring og ser sammenhenger. I tillegg jobber hun som konsulent og fasiliteter diverse programmer innen leder -og organisasjonsutvikling. Lisbeth har en master fra Oxford University / HEC Paris i Consulting and Coaching for Change og er en aktiv del av det internasjonale alumni nettverket ’The Change Leaders’.
  Caroline C.S. Kverne

  Caroline C.S. Kverne

  KPMG
  Caroline har erfaring fra over 20 kjøp- og salgsprosesser som M&A rådgiver i små og store nasjonale og internasjonale transaksjoner. Hun har bred bransjeinnsikt og har blant annet transaksjonserfaring fra IT og teknologi, telekom, business services, industri, sjømat, retail med mer. Med bakgrunn fra Finans, Venture Capital og Entreprenørskap har hun god innsikt i kjøp- og salgsprosesser fra begge sider av bordet samt de ulike styreoppgavene som følger med.
  Peter Kristian Kvaerner

  Peter Kristian Kvaerner

  KPMG
  Peter Kristian Kværner jobber med M&A i KPMG Deal Advisory, hvor han daglig bistår kunder i kjøps og salgsprosesser. Han har mer enn 8 års erfaring innenfor transkasjonsrådgivning. Peter har tidligere jobbet i både Japan og Singapore, og har vært involvert i transaksjoner med både små private selskaper og store børsnoterte virksomheter innenfor bransjer som IT, fornybar energi, bil, offentlig transport mm.

  Mer om styreutdannelsen

  I Board Company har vi siden 2011 jobbet med å forberede styremedlemmer på det vi opplever som et stadig større ansvarskrav i mange styrer. Derfor vet vi også hvor viktig det er at du er godt rustet når du tar på deg ansvaret som styremedlem.

  Bakgrunnen for utdannelsen

  I Board Company har vi siden 2011 jobbet med å forberede styremedlemmer på det vi opplever som et stadig større ansvarskrav i mange styrer.

  En god styreutdanning gir deg nødvendige verktøy og gjør at du kan bli enda bedre og mer effektiv som styremedlem – samtidig som du minimerer risiko i form av for eksempel ditt personlige betalingsansvar.

  Sammen med flere av Norges ledende eksperter og bedrifter på området har vi utviklet en kort og intensiv styreutdannelse som gjør deg rustet for styrearbeid på høyeste profesjonelle nivå.

  Utdannelsen ledes av fremstående eksperter og erfarne styreledere som tar utgangspunkt i det praktiske styrearbeidet – ikke bare teori og lovgivning.

  Sted og overnatting

  Board Companys styreutdannelse blir holdt i et behagelig miljø på et hotel sentralt beliggende i Oslo.

  Vi tilbyr også

  I tillegg til styreutdanning, har du muligheten til å bli en del av vårt styreforum Board Forum – et eksklusivt forum for ledere og styremedlemmer som ønsker å få innsikt i de nyeste trendene innen styrearbeid, samt optimalisere nettverket sitt innenfor styrekretser gjennom de 8 årlige arrangementene.

  Som en internasjonal utvidelse tilbyr Board Company den internasjonale styreutdanningen Advanced Board Program. Utdannelsen holdes på den verdenskjente Columbia Business School i New York og varer i 5 intensive dager.

  Få informasjon om styreutdannelsen

  Vi kontakter deg innen 24 timer

  Bestill informasjonspakke her

  Board Company

  Dronning Eufemias Gate 16
  0191 Oslo 

  Kontakt oss

   Vi svarer deg innen 24 timer