BOARD CERTIFICATE

Intensiv 3-dagers utdanning i styrearbeid

Under Board Certificate får du undervisning av erfarne og profesjonelle styremedlemmer og eksperter. Det praktiske styrearbeidet står i fokus gjennom hele den intensive utdanningen.

Få informasjon om utdanningen

Motta utdanningsmateriale over epost
  Få diplom på styrekompetansen din med Board Certificate

  Board Certificate er utviklet i samarbeid med KPMG, SANDS Advokatfirma, Danske Bank samt en rekke erfarne profesjonelle styremedlemmer.

  På de to første utdanningsdagene blir grunnlaget lagt for styrearbeidet ditt. Den tredje dagen blir du testet i vårt unike styresimuleringsspill, The Board Game.

  • Kompetansebevis
  • Inspirasjon fra “best practice”
  • De nyeste trendene innen styrearbeid
  • Konkrete arbeidsverktøy
  • Relevant og oppdatert lovgivning
  • Medlemskap i alumninettverk

  Ikon til bestyrelsesuddannelse

  icon
  KURS / VIDEO

  Lær mer om vår styreutdannelse, Board Certificate

  Over 5000 europeiske direktører, ledere og styremedlemmer har allerede deltat på styreutdanningen vår. Utvikle din kompetanse nå med et Board Certificate.

  Bestill informasjonspakke
  Tre mænd i jakkesæt kigger på et dokument

  Charlotte Levert

  VP, Ericsson

  OM BOARD CERTIFICATE

  Jeg satte virkelig pris på kombinasjonen av teori og praksis vi fikk gjennom simuleringsspillet den tredje kursdagen. Kurset er dessuten en god anledning til å bygge nettverk med mange dyktige ledere. Anbefales på det varmeste!

  Peter Åsberg

  SVP, Disruptive Materials

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Profesjonelt gjennomført og velutviklet opplæring. Foreleserne har et veldig høyt nivå, noe som gjør forelesningene givende. Gir et veldig godt grunnlag for meg og mitt videre styrearbeid”

  Lottie Knutson

  Kommunikasjonsekspert og styremedlem

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Kommunikasjon er alfa og omega for et velfungerende styre. På styrekurset Board Certificate guider jeg deltakerne frem til en karriere i styrerommet”

  Anders Runevad

  Styreleder

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Som foreleser på Board Certificate kan jeg bidra med praktisk erfaring fra styrets rolle i strategiprosesser. Det er en gjensidig utveksling, ettersom deltakerne bidrar med mange interessante innspill og ideer

  Utdannelses utforming

  På den første utdanningsdag blir grunnlaget for styrearbeidet ditt lagt. Eksperter fra SANDS Advokatfirma og KPMG retter fokuset mot styrets ansvar og økonomiske rolle. Du får en grundig innføring i styrets plikter, lover og regler samt risikohåndtering, økonomistyring og rapportering.

  Når juss- og økonomidelen er på plass, går vi inn på det verdiskapende styrearbeidet. Ved hjelp av profesjonelle styremedlemmer ser vi på hvordan du skaper verdi i styrearbeidet – i tillegg til å fordype oss økonomi og formaliteter.

  Under utdanningens andre dag retter vi fokus mot de ulike aspekter av styrearbeidet som du før eller senere kommer til å arbeide med.

  Profesjonelle styremedlemmer og ledende eksperter på sine relevante områder underviser i strategiprosessen, start-up finansiering, kjøp og salg av selskap, styrets rolle i kommunikasjon, styrerekruttering og verdivurdering med mer.

  Under den tredje dagen testes deltagerne i The Board Game, et spesialutviklet interaktivt simuleringsspill om profesjonelt styrearbeid. Spillet er lagt opp som en avansert case som byr på en rekke utfordringer designet for å sette deltakernes overblikk på prøve og teste egenskapene som trengs for å håndtere strategiske, kommersielle, juridiske og økonomiske utfordringer og dilemma i arbeidshverdagen.

  Simuleringen gir deg en trygg arena til å risikofritt og konfidensielt bruke de nye verktøyene du har tilegnet deg under de første to dagene av kurset.

  Erfarne og kompetente undervisere.

  Utdannelsen er praktisk rettet og presenteres av noe av landets ledende toppledere og eksperter.

  Jacob Schram

  Over 30 års erfaring fra noen av verdens største selskaper - blant annet Norwegian, McKinsey & Company og Circle K - er Jacob Schram en av landets ledende personer innenfor strategi og selskapsledelse. Han står bl.a. bak boken “The Essence of Business” og ble i 2017 kåret som European Industry Leader av NACS.

  Renate Larsen

  Renate Larsen har mange års erfaring som toppleder og styreleder. Hun har lang fartstid som adm.dir. for både Norges Sjømatsråd og Lerøy Aurora. Hun er styreleder for flere viktige styrer, bl.a. Nord-Norges største virksomhet, Helse Nord. Hun sitter også i styret til Bane Nor og Ocean Food, og har tidligere sittet i styret til NHO Troms og Svalbard, og Norges Håndballforbund.

  Caterina Håland Gaeta

  SANDS Advokatfirma
  Caterina Håland Gaeta er partner og advokat hos SANDS Advokatfirma med møterett for Høyesterett. Hun har spisskompetanse innenfor tvistesaker, og har flere års erfaring med større kompliserte rettstvister, særlig saker om styreansvar, erstatnings- og kontraktsansvar, herunder styre og produktansvar.

  Kari Holm Hejna

  First House
  Kari Holm Hejna er blant landets mest erfarne rådgivere innenfor finansiell kommunikasjon. Hun bistår kunder med strategisk rådgivning og praktisk gjennomføringskapasitet i forbindelse med oppkjøp, fusjoner, børsnoteringer, løpende IR-arbeid, finansiell rapportering og øvrig virksomhetskommunikasjon.

  Monika Pladsen

  Danske Bank
  Monika Pladsen er sektoransvarlig for kredittgivning til Danske Banks større bedriftskunder i Skandinavia innenfor utvalgte bransjer, herunder sjømat og kraft. Monika har jobbet med finansiering av bedriftskunder, fra små nystartede selskaper til større børsnoterte konsern de siste 20 årene og har lang erfaring fra tilrettelegging av finansiering.

  Thomas Alfheim

  KPMG
  Thomas Alfheim er partner i KPMG og har mer enn 15 års erfaring fra et stort mangfold av klienter - alt fra familieeide selskaper til børsnoterte selskaper. Gjennom dette arbeidet har han opparbeidet seg en omfattende kunnskap fra forskjellige bransjer - eksempelvis industri, eiendom, varehandel, IT og prosjektvirksomheter.

  Kristin Solevåg

  SANDS Advokatfirma
  Kristin Solevåg har spesialkompetanse innen forsikrings- og erstatningsrett, kontraktsrett og prosedyre med klienter i forskjellige bransjer - både større og mindre norske, samt internasjonale selskaper. Kristin har bred erfaring knyttet til profesjonsansvar, rådgivningsansvar, styreansvar og produktansvar blant annet.

  Mer om styreutdannelsen

  I Board Company har vi siden 2011 jobbet med å forberede styremedlemmer på det vi opplever som et stadig større ansvarskrav i mange styrer. Derfor vet vi også hvor viktig det er at du er godt rustet når du tar på deg ansvaret som styremedlem

  Bakgrunnen for utdannelsen

  I Board Company har vi siden 2011 jobbet med å forberede styremedlemmer på det vi opplever som et stadig større ansvarskrav i mange styrer.

  En god styreutdanning gir deg nødvendige verktøy og gjør at du kan bli enda bedre og mer effektiv som styremedlem – samtidig som du minimerer risiko i form av for eksempel ditt personlige betalingsansvar.

  Sammen med flere av Norges ledende eksperter og bedrifter på området har vi utviklet en kort og intensiv styreutdannelse som gjør deg rustet for styrearbeid på høyeste profesjonelle nivå.

  Utdannelsen ledes av fremstående eksperter og erfarne styreledere som tar utgangspunkt i det praktiske styrearbeidet – ikke bare teori og lovgivning.

  Styrk nettverket ditt

  I forbindelse med utdannelsen holdes det en nettverksmiddag den første kvelden. Der får deltakerne anledning til å bli bedre kjent over en treretters middag.

  Etter kurset knyttes du til alumninettverket vårt og får invitasjoner til våre alumniarrangementer. Arrangementene vil sette søkelys på nye trender innen styrearbeid, slik at du hele tiden holder deg faglig oppdatert og relevant. Her får du også anledning til å treffe de tidligere deltakerne fra styreutdannelsen og knytte nettverk på tvers av bransjer.

  Sted og overnatting

  Board Companys styreutdannelse blir holdt i et behagelig miljø på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo.

  Få informasjon om styreutdannelsen

  Vi kontakter deg innen 24 timer

  Bestill informasjonspakke her

  Board Company

  Dronning Eufemias Gate 16
  0191 Oslo 

  Kontakt oss

   Vi svarer deg innen 24 timer