Tilgang til
styrekandidater

Board Company arbeider for å styrke styrearbeidet i Norge. Vi har over 5000 europeiske ledere og styremedlemmer i databasen vår – samtlige kvalifisert til styrearbeid og advisory boards.

Vi kan hjelpe deg med å finne passende kandidater
– helt kostnadsfritt.

Kostnadsfri formidling av styrekandidater

Vi finner ditt neste styremedlem blant de over 5000 europeiske kandidatene som har gjennomgått styrekurset vårt, Board Certificate eller som er tilknyttet vores Board Forum.

Når dere har beskrevet hva slags profil dere søker, finner vi et passende antall kandidater og kontakter disse med informasjon om oppdraget. Kandidatene søker deretter direkte til dere, og dere står selv for intervjuer og utvelgelsesprosessen.

Søk her
Få kandidater
Sortere og intervjue

Du er ikke forpliktet til å velge en av våre kandidater, og det koster ingenting.

Utlys styrevervet på en enkel måte og få kandidater tilsendt på epost

Fyll ut opplysningene så sender vi en lenke der du kan fortelle mer om styrevervet!

  Vi bistår deg og legger til rette for en smidig prosess i jakten på ditt neste styremedlem. Dette er en kostnadsfri tjeneste fra Board Company

  Mer om oppdragsformidling

  Med et stort kontaktnett av styremedlemmer og kandidater over hele landet har vi i Board Company en unik mulighet til å hjelpe dere med å formidle kompetente kandidater til styret. I siste instans er det likevel helt og holdent opp til dere hvilke av våre kandidater dere velger å gå videre med.

  Hvordan kan denne tjenesten være gratis?

  I Board Company jobber vi for å styrke styrearbeidet i Norge gjennom vårt spesialutviklede styrekurs, Board Certificate. Gjennom våre dyktige alumner vil vi øke kompetansen og det verdiskapende arbeidet i landets styrerom, og derfor tilbyr vi denne kostnadsfrie tjenesten.

  Kan vi takke nei til kandidater?

  Absolutt. Dere kan takke nei til kandidater som dere ikke synes passer.

  Hva gjør oss attraktive for dere?

  Vi har mange ulike kandidater med helt forskjellige egenskaper. Uansett om dere står foran en snuoperasjon, vekstreise, internasjonalisering eller noe helt annet, kan vi hjelpe dere med å finne passende kandidater.

  Hvor lang tid tar det før vi mottar de første søknadene?

  Innen 7 dager vil dere normalt begynne å motta henvendelser fra interesserte kandidater, som er utviklet og validert av oss.

  Kan Board Company holdes ansvarlig hvis samarbeidet mislykkedes?

  Board Company hjelper dere bare med det første steget, der vi vurderer behovet og kontakter noen utvalgte kandidater. Disse kandidatene velger selv å ta dialogen videre med deres firma, og Board Company kan dermed ikke holdes ansvarlig for videre dialog og eventuelt samarbeid med kandidaten. Vi kan imidlertid bistå med nye kandidater dersom et samarbeid skulle mislykkes.

  Hva skal vi være spesielt oppmerksomme på?

  Vær så spesifikk som mulig med hensyn til hva dere søker hos deres neste styremedlem. Det gir oss mulighet til å optimalisere og henvise de kandidatene som passer best for dere.